Partnership Verkiezing 2013

Ontwikkelingslanden zielig? Dat is verleden tijd. De business opportunities in deze landen zijn ongekend − daar zijn we van overtuigd. Maar om de mogelijkheden te verzilveren zijn er meer ideeën nodig om verandering te creëren. Goede ideeën. Daarom dagen wij – NCDO,  The Punchy Pack, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en NUzakelijk − jou uit deel te nemen aan De Partnership Verkiezing. Ons motto: Create to change!

Zie jij kansen in internationale maatschappelijke uitdagingen? Doe mee!
Wil jij een sterke business-case ontwikkelen voor een investering in ontwikkelingslanden voor je bedrijf met een NGO en/of overheid? En wil je dit business-idee verder uitwerken en uitdragen omdat je ervan overtuigd bent dat jouw bedrijf en de wereld daar beter van worden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Doe mee, create to change en wie weet sleept jouw team in november de ‘Best New Partnership Award’ in de wacht.

Het beste nieuwe idee van een Corporate én MKB belonen we met de 'Best New Partnership Award', een startkapitaal van € 2.500,- en media-aandacht ter waarde van € 20.000,- op NUzakelijk.nl. Dé kans om jouw idee in de praktijk te brengen!

Kick-Off evenement op 19 juni
Tijdens de interactieve kick-off wordt je idee een eerste business-case. Dit doe je met bevlogen social entrepreneurs en senior business inspirators die hun verhalen en passie met jou delen. Je team gaat een co-creatie aan met experts van o.a. het Ministerie van Buitenlandse Zaken en met ervaren facilitators. Als je idee staat ga je als toekomstige leider ook nog in discussie: Hoe kun jij voor verandering zorgen?

Ga jij de uitdaging aan?
Vorm een team met enthousiaste collega’s van jouw bedrijf, schrijf je in vóór 31 mei 2013 en kom naar het kick-off event op 19 juni van 9.30 tot 18.30 uur bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag.

Wil je meer weten?
Lees meer op De Partnership Verkiezing website.